NOTEBOOK-TECH Kft.

 

Notebook LCD kijelző javítás. Laptop telepítés, karbantartás

 

Szervizünk minden márkájú és típusú laptop, tablet illetve notebook javítását vállalja.LCD kijelzők javítása, LCD kijelző elektronika javítása. Márkától függetlenül, minden laptop típus esetén megoldást nyújtunk, a legkülönbözőbb laptop meghibásodások esetén is. Ha notebook alkatrész cserére van szükség, mi vállaljuk, hogy beszerezzük Önnek.Laptopját szakszerűen telepítjük, újrainstalláljuk. Notebook karbanrtás, tiszítás.

 

Rendelés, termék információ: 30 366-6898

 

 

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderNotebook és laptop javítás, telepítés, takarítás, LCD kijelző csere.

Vállaljuk:

Notebook sérült LCD kijelzőinek javítását

 

 • laptopok és notebookok sérült LCD kijelzőinek javítását, szükség esetén cseréjét.
  A laptopok hétköznapi szereplőkké váltak életünkben. Hozzuk, visszük őket munkába, iskolába, nyaranta talán nincs olyan kávéházi terasz, amelynek asztalainál ne látnánk legalább egy, a monitor közölte adatokba mélyedő vendéget. A laptopképernyők többnyire LCD, azaz folyadékkristályos kivitelűek, így optimális beállítás esetén tűző napsütésben is gond nélkül láthatjuk a megjelenített szöveget, vagy képeket. A gyakori használat azonban nyomot hagyhat az LCD képernyőn, kezdve az ujjlenyomatoktól, az LCD kijelző meghibásodásáig.
  Vannak esetek, amikor egyszerű tisztítással megoldható az LCD kijelző probléma, de olykor előfordulhat, hogy laptopunk LCD kijelzője cserére vagy javításra szorul.
  bővebben....

 

Notebook telepítését, laptop installálását
 

 • új és használt laptopok telepítését és újratelepítését valamint notebook-ok telepítését, vírusirtását, biztonsági mentését
  Ha átverekedtük magunkat a laptopok típusainak ezrein és végre megvásároltuk laptopunkat, ami igazán nekünk való, még nem dőlhetünk hátra, a neheze csak ezután következik. Új laptop vásárlásakor rengeteg feladatunk van a friss hordozható számítógéppel. Elsőként az operációs rendszer telepítésével érdemes megbirkózni, majd a munkához szükséges szoftvereket kell feltelepíteni beállítani.
  Elméletben nagyon egyszerűen hangzik a dolog: betesszük a meghajtóba a – remélhetőleg legális szoftvert tartalmazó – lemezt, párat kattintunk és kész. Elméletben.
  Gyakorlatban azonban rengeteg kérdés merülhet fel notebook installálás során azokban, akik még soha nem telepítettek notebookot. Ha ráadásul van egy, legalább kissé hozzáértő ismerősünk, már el is rettentett bennünket a feladattól olyan szavak használatával, hogy: BIOS, partícionálás, driver és hasonlók. 
  Mit tegyünk laikusként egy ilyen helyzetben, ha nem akarjuk rögtön laptop javítással indítani az új gépünk életrajzát?
  bővebben....

 

Notebook tisztítás, laptop karbantartás
 

 • Notebookját nem elég használni, ápolni és tisztítani is kell néha!
  A számítógépek széles körű elérhetősége sokban megváltoztatta az életünket az elmúlt évtizedekben, talán nem túlzás azt mondani, hogy jelentősen megkönnyítette azt. Az asztali számítógépeket aztán a hordozható laptopok, netbookok követték a számítástechnikai fejlődéstörténetben. Az újítások azonban nem csak pozitívumot hoztak a mindennapi életbe, de számos, addig nem ismert probléma megoldása elé is állítják a használóikat. Az egyik ilyen megoldandó feladat, a laptopok tisztítása. Első hallásra nem tűnhet bonyolultnak ennek a megoldása, de amikor sort kerít rá, a többség hamar elbizonytalanodik. Milyen eszközzel álljon neki egyáltalán a gép megtisztításának? Ezt a kérdéskört járjuk körbe egy kicsit, hogy ne legyen laptop javítás a laptop takarításból.
  bővebben....